Een dag als alle andere

Tygertje

Een dag als alle andere
Werken staat voor mij centraal
Zorgen voor anderen mijn doel
Nog zoveel om te veranderen

Een dag als alle andere
Mijn gezin vraagt mijn aandacht
Afspraken vloeien over in elkaar
Nog zoveel om te veranderen

Een dag als alle andere
Mijn familie laat me vallen
Mijn vrouw lijkt onbereikbaar
Nog zoveel om te veranderen

Een dag als alle andere
Het misbruik achtervolgt me
Bewegingen lijken oneindig
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Ik voel me vies, lelijk en dik
Maar tevens ben ik veilig
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Confrontaties laten me niet los
Gehijg, binnendringen, zweet
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Proeven, voelen, ruiken, horen
Zijn hoogtepunt, mijn diepste dal
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Wachten tot hij klaar is
Structureel en doelbewust
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Het verleden blijft herhalen
Stond de wereld maar even stil
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
Zoveel om je heen dat triggert
Zoveel wat je gevangen houdt
Nog zoveel te veranderen

Een dag als alle andere
De wereld gaat maar door
Maar voor mij is het klaar
Niks meer te veranderen

Een dag van rust
Geen triggers meer
Geen leven meer
Het is over, bewust

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Tygertje (Actief sinds: 30-09-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een dag als alle andere’ van Tygertje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.