Strijden voor leven

Gertjan van der Kraan

Strijden voor leven

KWF’s strijd tegen kanker
Is een gevecht voor leven
Als een hoopgevend anker
Om vertrouwen te geven
In zoeken en verlichting
Van en naar een medicijn
Als een gedreven stichting
Voor vermindering van pijn
Met als uiteindelijk doel
Het lang gewenste genezen
Dat geeft een heerlijk gevoel
Bij het doneren van gaven
Voor dit moeilijke strijden
Waaraan zieken zich laven
In het vertwijfelde lijden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 22-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Strijden voor leven’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.