PERFECTIONISME vs NONCHALANCE

Danny Vandenberk

Als leven streven wordt
Leer je niet wat genieten is
Het leven is geen kattenpis
Maar zeker ook geen topsport

Wie voor zichzelf de lat hoog legt
Ergert zich vaak blauw
Andere mensen nemen het niet zo nauw
Perfectionisme is geen voorrecht

Je mag een ander niet verplichten
Om even hoog te klimmen
Misschien moet je zelf een beetje dimmen
Zo zal je kwelling verlichten


-----

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 01-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny Vandenberk (Actief sinds: 02-01-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PERFECTIONISME vs NONCHALANCE’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.