WEERMAN !!!

Dichterbijblij

WEERMAN !!!

Niet te snel !!!
Bedenk je
toezienden
en horenden,
gezond in wel !!!

Niet afraffelen !!!
Meer bij- dan
hoofdzaken,
af te waffelen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 06-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Is er dan helemaal geen behoorlijke regie ??! Aub meer hoofd- dan bijzaken ! Geen onnodige flauwekul erin proppen !! Haastig medium, kan het eens een keer anders ??! Elite-universitairen, onnavolgbaar al van verre ??! Gerrit Hiemstra doet het wel prima !!! Het kan dus echt wel anders !! Goed voordragen om niet liefdeloos, egoïstisch te mishagen !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘WEERMAN !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.