Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Sinterklaasgedichten (over het paard van sinterklaas)

Je vindt hier gedichten over het paard van Sinterklaas, Amerigo, de witte schimmel. Onze dichters hebben de mooiste gedichten over dit thema geschreven. Bekijk de sinterklaas gedichten over het paard van sinterklaas en kleine korte gedichtjes over het paard van Sinterklaas nu zelf door ze een voor een door te bladeren. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere rubrieken met sinterklaas gedichten.

Heb je zelf één of meerdere sinterklaas gedichten over het paard van sinterklaas, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!