INLOGGEN

Sinterklaasgedichten over zwarte pieten

Je vindt hier de zwarte piet gedichten van Dichters.nl. Allerlei sinterklaas gedichten over zwarte pieten, en hun rol bij en tijdens het sinterklaasfeest. Ook gedichten over de zwarte piet discussie, en over dat zwarte piet moet blijven, kun je hier vinden. Onze dichters hebben de mooiste gedichten over dit thema geschreven. Bekijk de gedichten over zwarte pieten en korte gedichtjes over zwarte pieten nu zelf door ze een voor een door te bladeren. Kijk verder ook eens in de andere rubrieken met sint gedichten.


Zwarte pieten gedichten - soorten, informatie en uitleg

De zwarte pieten gedichten rubriek is na de algemene sinterklaasgedichten rubriek, misschien wel de meest gelezen gedichten rubriek rondom het thema sinterklaas. Vooral in november, na de intocht van Sint Nicolaas en zijn pieten, komen veel mensen langs om gedichten te lezen over zwart piet(en), en alles wat daarmee te maken heeft, zoals hun activiteiten, hun uiterlijk en wat ze voor de kinderen doen rondom het sinterklaasfeest. Ook de felle pieten discussie die al enige jaren aan de orde is, over of zwarte piet nou wel of niet zwart mag zijn, maakt dat meer mensen gedichten lezen en maken over zwarte pieten. Naast deze Sint rubriek zijn er nog 6 andere Sint rubrieken, namelijk over het paard van Sinterklaas (Amerigo), pakjesavond, verlanglijstjes en wensen, en het zetten van je schoen. Ook de algemene sinterklaasgedichten rubriek en de suprise gedichten rubriek worden steeds populairder. Kijk ook eens in één van deze rubrieken!

Gedichten over zwarte pieten en Sinterklaas insturen naar ons?

We ontvangen uiteraard graag ook jouw zwarten pieten gedichtjes en sinterklaasgedichtjes! Deze kun je heel eenvoudig zelf opstellen / insturen via de pagina 'Gedichten maken / insturen'. Bijna alle sint en zwarte piet gedichten kunnen we ook plaatsen, en bovendien is de redactie meestal snel met keuren. Wil je iets over zwart piet kwijt, in de vorm van een gedicht? Stuur het dan vandaag nog toe aan ons!