Ouderdom

André

Ouderdom bracht mij:
Bruine vlekken in het gezicht,
een lichte vorm van jicht,
een hangende bilpartij.

Doof, een beetje nukkig,
een versleten linker knie
en wat ik in de spiegel zie,
maakt ook al niet gelukkig

Verder mankeer ik niets.
Ik haal mijzelf uit het slop,
want ik verheug mij nu al op
een lekker ritje op de fiets.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

André (Actief sinds: 30-04-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ouderdom’ van André zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.