Zijn favoriete drankje: Whisky!

Dakoyria

Whisky had hij altijd zo graag, waarnaar hj reikhalzend
uitkeek.....Wel in het bescheidene hoor, een aanbieding
waarlangs mijn hand liefdevol streek
Hij bofte, zijn lievelingsmerk voordelig daar Als bar weinig
je nog maar bleef, maakte jij je daarvoor graag nog sterk

De uitdrukking op zijn gezicht was een prijs waard
Dit simpele genoegen tot het allerlaatste in ere gehouden
Zijn gedrag tot zijn laatste ademteug erdoor bepaald!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-09-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn favoriete drankje: Whisky!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.