Actieve gasten

Vrouwke

Actieve gasten.

Als ik zeg fluit
doe dat dan luid.
Als ik vraag om een dansmove
doe dan de boogie woogie groove.
Ken jij een fotografeerpose?
Demonstreer dat dan aan ons José.
Anneke, wat rijmt er op Frida Kahlo?
Nou dat is toch een gitaarsolo!
Tot slot, zing groen is het gras onder mijn voeten
en ga met zijn tweeén onder het poortje door.
Ja, toen was ik klein
en was het op de kleuterschool fijn.

============actie=============reactie=====
praat==========doe een daad=============

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juni 2013 komi in actie, geef me een reactie

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Actieve gasten’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.