You Tube vrijwel meteen

Dakoyria

Mijn hand, wel wat verveeld, gaat er uiteindelijk
hoopvol heen De You Tubesite met verrukkelijke
muziek verschijnt er vrijwel meteen

Een druk op de geschikte knop en je stemming
verandert al snel in heel positief
Die moderne ontwikkelingen, wat zijn ze me lief!

Dakoyria, 13 april 2024.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Tegen de verveling zoek ik geregeld mij passende muziek op de You Tube-site op. Mijn stemming verandert al snel in heel positief! Dakoyria, 13 april 2024.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘You Tube vrijwel meteen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.