INLOGGEN
«»

Vroegere kapster ontmoeten

We ontmoetten elkaar na een lange poos,
mijn gewezen thuiskapster en ik
Neehoor, we zijn niet boos In goede harmonie
zijn wij uiteen gegaan
Zij nam een totaal ándere, fulltime job aan

Natuurlijk monstert zij meteen mijn door een
ánder geknipt hoofd!
Ik voel me daar wat ongemakkelijk onder
Zij vraagt me nog naar de prijs, geef haar die
Ik ben best wel tevreden hoor, meis

Tien jaar vakmanschap van háár en ik betaal
nu een hoge prijs...
Zo gaat het nu eenmaal in het leven; we nemen
afscheid van elkaar op de ons zo vertrouwde,
gebruikelijke wijs.

Dakoyria, 2019.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vroegere kapster ontmoeten’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.