Overheerlijke nachos eten...

Dakoyria

Ik heb toch zo heerlijk nachos gegeten...
Mezelf er na tientallen jaren ermee verwend!
In Texas leren eten, authentiek ja, snel eraan
gewend

Maischips, de specifieke Jalapenopeper, mini
tomaatjes, enige komkommerstukjes, bergjes
room Smeltkaas uit de oven, in feite zo heel
gewoon

Óf ik het nog weet al is het lang geleden,
ongelogen Alsof ik weer even terug was in
die daar zo aparte sfeer...
Zomaar weer opgeroepen door een goed
kokend Nederlands restaurant! Het smaakt
naar vaker en meer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Alweer jaren geleden bracht ik een aantal dagen door in het Noordwesten van Texas Ons hotel had geen kaart, maar binnen een straal van slechts een paar kilometer trof je een rasechte Mexicaanse keuken en zij bezorgden zonder een greintje pijn bij het hotel. Duidelijk werd meteen dat beide landen ooit een natie vormden en Mexicaanse invloed merkbaar

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Overheerlijke nachos eten...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.