ZEE EN OCEAAN (1) ....

Dichterbijblij

ZEE EN
OCEAAN (1) !!!

Voor wel
70% van het
aardoppervlak,
overspoelend
gaan !!!

Stil, Indisch en Atlantisch,
Noord- en Zuid-polig,
alles elkaar vasthoudend,
in zoutsmaak van gigantisch !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 28-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘ZEE EN OCEAAN (1) ....’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.