Krantenverkoopster bij de super

Dakoyria

De manier waarop zij keek, denk ik Zo open
en vrij Vriendelijk ook wel, zonder enige
veinzerij...

Uiteindelijk kocht ik op een keer haar krant,
Ik ploos die van A tot Z uit, vol gebeurtenissen
uit haar land

Zij stond daar altijd bij de super, we maakten
contact Het praatje dat volgde met haar...
Al lang mis ik nu haar, ook zonder de krant

Teruggekeerd misschien naar het vertrouwde
vaderland?

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Krantenverkoopster bij de super’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.