Zo nodig goed wasbaar zijn?!

Dakoyria

Zo nodig moest het goed wasbaar zijn!
Ik voel de verstikkende warmte van kunststof-
kleding Nou, wat je noemt echt fijn!
Ik dacht eventjes handig te zijn, maar het
zweet gutst al van mijn rug

Te laat al om nog omkleden te gaan, zelfs niet
vliegensvlug...
Ik bezit maar mijn ziel in zaligheid, zal menige
keer gaan zuchten Dat komt ervan als je geen
simpel katoentje van de drooglijn plukte...

Plakkerigheid van kunststof, de meer dan beruchte!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zo nodig goed wasbaar zijn?!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.