De weg wat kwijt raken...

Dakoyria

Met lede ogen zag zij het dan aan: een leeftijd-
genoot overleden gegaan...
En onlangs haar allerbeste vriendin nog uit haar
kinderjaren

Het is alles bijeengenomen veel en ook haar lichaam
gaat haar niet meer sparen
Corona deed er nog een schep bovenop en dan nog
haar arme hart... Zij voelt zich gesloopt

Zij raakt geleidelijk nu de weg wat kwijt. Arme buuf,
dat een mens zó erg dan slijt.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De weg wat kwijt raken...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.