Een verjaardag alvast plannen

Dakoyria

Vermoeider al dan nog niet eens zo lang geleden...
Toen naar behoren tamelijk fit en
ik nu in gedachten mijn verjaardag alvast wat
regel Steeds kleiner de kring die nu nog om me
heen zit.....

Destemeer reden om toch te vieren, wat morgen
ons brengt zien we dan wel weer
Nog weer eens met elkaar een fijne herinnering
maken!
Op korte termijn hoeft het wellicht niet meer.....

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een verjaardag alvast plannen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.