INLOGGEN
«»

Mijn Reflectie

Hier ben ik, constant aan het zoeken.
Zo ga ik door het leven heen,altijd zoekend naar een bepaalde iets.
Naar bepaalde gevoel,gedachte,betekenis.
Ik draag met mij mee een onstilbare verlangen om iets te vinden,deze bepaalde iets waarmee ik mij anders zou kunnen voelen,of waardoor ik mijzelf met andere ogen zou kunnen en durven gaan aankijken.
En hier bevind ik mij in deze vicieuze cirkel altijd zoekend en toch vind ik het niet.
Waar zou het aan kunnen liggen, dat ik niet kan vinden waar ik al zo lang nar opzoek ben?
Zou het misschien aan mijzelf liggen?
Aan de manier waarmee ik aan het zoeken ben,of aan mijn gevomeerd idee van hoe het zou moeten zijn wanneer ik het uiteindelijk vind?
Wie weet, heb ik het al gevonden, ben het al tegengekomen.
Maar doordat ik mij zo bezig hield met mijn eigen gevomeerd wensen en hoge verwachtingen, had ik zelf niet eens door dat het zover was.
Toch, heb ik de neiging om door te gaan met zoeken misschien met de onwetendheid dat ik het nooit meer zou vinden, omdat het gebeurt alleen maar een ene keer.
Wel treurig, maar misschien de waarheid.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

ZuSonhadora
Actief sinds: 21-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn Reflectie ’ van ZuSonhadora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.