INLOGGEN
«»

Moeders

Heel vaak denken we dat alles vanzelf sprekend gaat en wanneer onze kinderen ouder worden en wat bereiken dat het automatisch is gegaan.
We vergeten vaak de offers die moeders maken om het beste uit hun kinderen te halen en er altijd voor ze te zijn.

Vaak cijferen moeders zichzelf weg en doen alles onbaatzuchtig in belang van hun kinderen.
Hoe moe en uitgeput ze ook zijn je zal het zelden of nooit aan ze merken.
Ze dragen hun kinderen ook maanden in hun buik met alle gevolgen van dien,maar je hoort ze nooit klagen.
Ik hoop dat wij mannen die het nog niet beseffen nu eindelijk wakker worden en anders naar alle deze moeders gaan kijken.
Laten wij ze beter ondersteunen en respecteren en waarderen voor hetgeen ze voor ons en onze kinderen doen.
Als je eens een vrouw onheus behandeld , denk dan terug hoe het was toen jouw moeder je moest opvoeden en als je het fijn zou vinden als iemand zo met je zus omgaat.
Respect aan alle lieve moeders die er altijd voor hun kinderen klaar staan en hun altijd alle liefde geven.
Hopelijk kunnen wij als mannen daar een voorbeeld aan nemen en niet alleen de lusten willen, maar ook onze plichten vervullen.
Vaak als onze kinderen wat bereik hebben roepen wij dat is mijn zoon dat is mijn dochter.
Laat het ook zo zijn dat we kunnen zeggen en dat was mijn inzet.

Respect voor alle moeders die nooit opgeven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-10-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aimable
Actief sinds: 08-10-2017Informatie bij het gedicht:

Voor alle bijzondere vrouwen en moeders Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Moeders’ van Aimable zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.