INLOGGEN
«»

Peperclip.


4 - 1 - 2021.
Peperclip.

Wat je allemaal kan met een peperclip, de papierkraam is ver uit de tijd,
toch kan je het nog steeds gebruiken, dat is een feit.

In voorgaande jaren heeft iemand er ooit patent op gekregen,
nu loopt het meeste digitaal, doch de peperclip is nog steeds gebleven.

Neem nou je mooiste gedichten,
je kan ze bundelen en er nog meer mee stichten.

Je houdt er zo een heleboel bij mekaar,
ze zijn aardig buigbaar.

De peperclip gaat niet verder meer dan hier,
af en toe voor iets leuks voor de sier.

Je hebt ze tegenwoordig in alle maten en kleuren,
dat is om de boel wat op te fleuren.

Lang leve de peperclip,
hij blijft voor veel kraam een begrip.

~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nolofanilo
Actief sinds: 25-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Peperclip.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.