In het klein van alles beleefd...

Dakoyria

In het kleine heb ik in de loop der jaren
van alles en nog wat beleefd
Nee, het haalde nooit de krantenkoppen
en voor de t.v. te alledaags was het idee

Maar IK genoot met volle teugen wat zich
zomaar gratis aandiende Soms, eenmaal
thuis er ook wel om griende
Die onbekende mens en de situatie die me
raakte

Vanzelfsprekend de 'Oekraïne; maar veelal
het alledaagse leven dat het gaf en heel vaak
naar zoveel meer smaakte...

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In het klein van alles beleefd...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.