Postorderbedrijven

Dakoyria

Ooit iets bij de Postorder besteld, bestookt men mij
nu iedere week! Veel reclameaanbiedingen, hoge
kortingen... Ik ervaar het als grof geweld!

Leuke cadeautjes ter introductie heb ik al geïncasseerd
Het bestelde tijdig en rimpelloos bezorgd was ook niet
zo verkeerd

Maar die tactieken die men te baat neemt Ik gruw er
inmiddels van en wil liefst uit pure recalcitrantie naar de
concurrent!

Waar men hoogstwaarschijnlijk dezelfde verkooptrucs
bedenkt!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Postorderbedrijven’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.