Een geboortekaartje in de maak...

Dakoyria

Het gebeurt me niet meer zo vaak: een vers
te drukken geboortekaartje in de maak!
Als het me bereikt ben ik met stomheid
geslagen... In een redelijke oplage nu online
te bevragen!

Het slaat diep weggestopte herinneringen in
me los... Wat maar is per saldo een halve eeuw?
Nog te verwachten achterkleinkinderen of daarvan
geen sprake? Het kan heden ten dage allebei

Het geeft afwachten of en zo ja wanneer, zo'n
belofte daadwerkelijk wordt ingelost of gaat het
zomaar mijn neus voorbij?

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een geboortekaartje in de maak...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.