Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Felicitatie geboorte gedichten

Gedichten om iemand te feliciteren met een geboorte vind je in deze rubriek op Dichters.nl. Felicitatie geboorte gedichten, lange, maar ook kleine korte felicitatie geboortje gedichtjes. Er zit altijd wel een passend geboorte felicitatie gedichtje tussen om iemand of een stelletje van harte te feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter.

Heb je zelf één of meerdere felicitatie geboorte gedichten of gedichtjes om iemand te feliciteren met de geboorte van een zoon of dochter, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!

Geboorte felicitatie voor een oma GROOTHEID 
Jij bent een oom Oma geworden! 
Van harte lief nichtje Felicitatie geboorte gedichten
(gerelateerde rubrieken)