Van harte lief nichtje

Lúthien Oronar

Jouw leven
geluk
we vieren dit vandaag

ik wens jou
alle liefde
van je Moeder
die met Vader

jouw geboorte
in dit leven
schonk

~

Een kind heeft recht op de de liefde
van beide ouders… zij geven het kind
het beste wat ze hebben
en dat wat ze niet hebben
kunnen zij niet geven, hoe pijnlijk ook

Jij mag jij zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van harte lief nichtje’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.