Wie ben ik

Trijan

Wie ben ik,
vraag der vragen, frequent overgeslagen,
het antwoord vinden geeft een kick.

Wie wil ik zijn
geïnspireerd door de omgeving, een onbekende beleving,
progressie is veelal klein.

je pad vinden is een zoektocht,
vaak zo dichtbij, onberekenbaar tij,
soms vliegen wij uit de bocht.

Onze spiegel is soms beslagen,
wij kunnen onszelf wazig zien, angst voor het onbekende misschien,
geen hulp durven vragen.

Aanvaard wie je bent,
probeer niemand anders te zijn, voorkom de schijn,
zorg dat de gehele wereld je ware ik kent.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 12-10-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Trijan (Actief sinds: 22-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie ben ik’ van Trijan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.