vooruitgang

Ilylay

Toen ik gisteren naar het dorp ging
Veranderde alles
De bakker werd een bloemenzaak
De frituur een chinees restaurant
De stoep overwoekerd met fietspad
En de kerk nu een concertzaal
Morgen zal het beter zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ilylay (Actief sinds: 07-06-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vooruitgang’ van Ilylay zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.