Fantasia

Joris Olivier

Fantasia

In de wondre wereld van de fantasie
gebeuren vreemde dingen,
een wereld, die ik normaal niet zie.

Deze wondre wereld komt tot leven
in verhalen en gedichten,
die je in je fantasie kan mee beleven.

Ze voeren je in betovrend sprookjesland
van ongebreidelde fantasieën,
je in een ongekend droomland belandt.

De sprookjeswereld kent geen grenzen,
je beleeft de fijnste dingen,
die je maar zou kunnen wensen.

Is het een sprookje door jezelf gemaakt,
is alles naar je hand gezet,
is je sprookjeswereld volmaakt .

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 03-10-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fantasia’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.