Uitgespeeld

Mira

Nog heel even proberen
De zon schijnt buiten
Zie de bloemen bloeien
Hoor de vogels fluiten

Wat heb je veel geluk
Wat een hoog IQ
Kijk eens om je heen
Wat is het probleem nu?

Begeef je onder mensen
Neem voldoende rust
Drink alcohol met mate
Consumeer bewust

Probeer reiki
Probeer yoga
Probeer pillen
Probeer zonder

Ga op vakantie
Ga in therapie
Ga naar een nieuwe
Ga opnieuw
Ga sporten
Ga dansen
Ga slapen
Ga praten
Ga

Uitgewrongen
Uitgerekt
Uitgespeeld
Uit...

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Mira (Actief sinds: 01-03-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uitgespeeld’ van Mira zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.