Opticiënbezoek

Dakoyria

Ik ben bij de opticiën geweest Een nieuwe bril
is dringend nodig Het hele onderzoek duurt
nogal lang en is daarom geen feest
Wel verbaas ik me over de geavanceerde
apparatuur Een meting is dringend gewenst en
behoedt je mogelijk voor ongewenste malheur

In een later stadium dan nog een montuur uit-
zoeken... Graag was dit voor mij al gisteren
geweest... Straks trots daarmee heerlijk
flaneren en meer up-to-date, wat je noemt een
feest.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Opticiënbezoek’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.