Een overvloed aan tegenwind

Dakoyria

Het zachtaardige, wat al te brave kind ving
een overvloed aan tegenwind...
Niettemin ging zij die goedgemutst te lijf
Veel sterker kwam zij uit dit heel benarrende
verblijf!

Haar karakter en persoonlijkheid die nu pas
bloeien konden, oogstten naar behoefte veel
vrolijkheid en een warm stralende zon...
Wie had deze ommezwaai kunnen bedenken
slechts weinigen die hielpen Zijzelf overwon!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 31-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een overvloed aan tegenwind’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.