gevoel

godschalk ludo

Gevoel

Weet dat je gevoel , je gedachten,
veel meer hebben dan ; iets doen ,schrijven of zeggen.
Want een gevoel is zo moeilijk te beschrijven,
of uit te leggen.
Gevoel stroomt als bloed door je aderen,
Om te landen in je handen .
Met handen kan je voelen,
het is een verbinding met je wezen en het leven.
Handen zijn de instrumenten om te voelen,
Instrumenten om te nemen en om te geven.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘gevoel’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.