INLOGGEN
«»

onvoorwaardelijke liefde

ONVOORWAARDELIJKE LIEFDE

Wanneer een moeder haar kind geen liefde kan geven
heeft dat grote invloed op het kind zijn leven
Maar het zal zijn moeder vergeven
zeker als het weet heeft van de pijn in haar leven
En al heeft het kind nog zo in de kou gestaan
zal het als de tijd daar is, zijn moeder in liefde laten gaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

G.G.
Actief sinds: 12-08-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘onvoorwaardelijke liefde’ van G.G. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.