een wens

godschalk ludo

Een wens voor mijn medemens

Genoeg eten om te leven.
Veel liefde om te geven.
Geloof in wat nog komen moet.
Veel vriendschap want dat doet goed.
Iemand die je voeten streelt en daarmee je pijntjes heelt.
Iemand die je omarmt en daarmee je hart verwarmt.
Iemand die je vuur aanstrijkt en daarmee je leven weer verrijkt.
Iemand die je inspireert en zo heel veel levenslust creëert.
Dat is mijn wens voor een lieve medemens.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘een wens’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.