INLOGGEN
«»

Postief vs Negatief

Positief VS Negatief

God tegen de duivel.
Hemel tegen hel.
Engelen tegen demonen.
Goed tegen kwaad.
Licht tegen duister.
Liefde tegen haat.

Negativiteit.. het slechte.. waar kom je vandaan..? Wat heb je allerlei mensen aangedaan. Waarom wil je iedereen emotioneel verminken, onzeker maken. Geen zelfvertrouwen dat ze niet op hun zelf kunnen bouwen. Agressie Of zelfs erger.. De verschillende verleidingen. Macht.
Het zogenaamde sterke kracht.
Iemand Moorden of zelfmoord. 
Iets wat niet hoort.


Een stille strijd die lang in ons door gaat.. een strijd met verschillende stijlen. Waar mensen van kunnen verstijven. Er wordt alleen maar gevochten. Dag in.. dag uit.. het gevaarlijke is dat je het zelf niet eens door hebt. Iets wat lastig is om te omschrijven. Dit komt door wat je allemaal mee heb gemaakt en hoe het is verwerkt. 

Iedereen weet het.. maar niet iedereen begrijpt het.

De dag dat je er na enkele jaren achter gaat komen dat negatief lijkt te winnen.. merk je in welk positie je staat. En wil je opnieuw beginnen.
Het is moeilijk om je positieve patroon terug te vinden. Je bent je zelf kwijt geraakt.. dat is het ergste wat je kan overkomen.
Wat heb je je zelf aangedaan door het negatieve in je te laten stromen?
Waar doe je het allemaal voor?

De verschillende stijlen van de oorlog wordt veroorzaakt door je mindset . Je vormgeving
Hoe snel ben je tevreden?
Ben je bewust van wat er met je is gebeurd en in je omgeving?
Weet wat goed en slecht is.
Het licht.. wanneer was de laatste keer toen je echt kon genieten?
Hou je van je zelf? 

Zie je leven voorbij schieten.
Vind het probleem en doe je best om het te veranderen. Neem afscheid van het negatieve .
Schrijf het van je af en laat het verbranden. 
Laat je niet negatief beïnvloeden door anderen.

Neem het positieve in je armen.
Liefde van en voor je zelf, je familie & je echte vriende
Van boosheid en ongelukkig. Naar blijheid en zielsgelukkig.
De vreugde waar je al die tijd op verheugde.
Het positieve wint altijd ook al lijkt het soms te verliezen. Dit komt allemaal weer op je pad.


Verander naar positief en het zal je leven verbeteren. Begin vandaag. ook al is het lastig maar stap voor stap word je beter dan gisteren.
Vergeet niet dat verandering blijft veranderen. Blijf positief,laat je niet gek maken. Blijf gezond. Wees aardig en goed.

Van bewust positief naar onbewust en dan krijg je van karma iets heel goeds terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Jimmydean
Actief sinds: 09-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Postief vs Negatief’ van Jimmydean zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.