Stilte ruist door de bomen

Willem Bernardus Tijssen

Lawaai om me heen.
Stilte in mijn hoofd.
Voel me dan niet alleen..
Denk aan je als beloofd.

Stilte heerst nu buiten.
Lawaai in mijn gevoel.
Waar kan ik mijn gevoel uiten?
Wie snapt wat ik bedoel?

Stilte ruist door de bomen.
Stilte ruist in mijn hart.
Alles zal wel goedkomen.
ik was gewoon even verward.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-07-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stilte ruist door de bomen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.