INLOGGEN
«»

Proost

Ze probeert te stralen
plukt aan haar haar
met hangende schouders
wat voelen ze zwaar

Ze wuift haar zorgen weg
met een drankje in haar hand
neemt nog een glas
en proost haar onzekerheid aan de kant

Haar schouders weer rechtop
de last valt er vanaf
maar morgen zonder drankjes
is ze gewoon weer terug bij af.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sanne van der Steen
Actief sinds: 28-04-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Proost’ van Sanne van der Steen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.