Contactadvertentie

Vrouwke

Contactadvertentie per internet

Ik zocht op internet
naar een vriendschappelijke date
per email.
Wil het hebben over elkaars hobbies
wil het hebben over families
wil het hebben over favoriete liedjes
wil het hebben over zelfgeschreven gedichtjes
wil het hebben over de actualiteiten
daarover wil ik met vriendinnen schrijven
per email
en elkaar leuke foto's sturen
want ik heb geen familiar contact met mijn buren.....
daarom die contactadvertentie op internet
daarom die wanhopige zet.

=============vriendinnen gezocht op internet===
mag ik je vangen in mijn net?===================

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 18-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

juni 2023 Ik zoek vriendinnen, waar ga ik ze vinden?

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Contactadvertentie’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.