Ik weet niet wat ik moet doen

Vrouwke

Ik weet niet wat ik moet doen
zodat je me op gaat bellen.
Ik weet niet wat ik moet zeggen
zodat je me gaat mogen.
Wat moet ik doen
om jou van mij te laten houden?
Volgens de psycholoog
ben ik te dominant en opdringerig
en luister ik te weinig en praat ik te veel.
Ik moet niet willen claimen
maar de mensen vrij laten.
Maar als ik niet probeer te claimen
hoe werk ik dan aan mijn aantrekkingskracht
zodat ze als bijen op honing naar me toekomen?
Wie verklapt mij dat?
Over subtieler claimen?
Over onzichtbaar boeien?
Ik weet het niet zo goed.
Vertel me wat.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 29-08-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vrouwke (Actief sinds: 17-09-2020)

Informatie bij het gedicht

augustus 2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik weet niet wat ik moet doen’ van Vrouwke zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.