Liefde zo teer

Petra Groeneveld

Liefde zo kostbaar
Liefde zo teer
Daalde uit de Hemel
op de aarde neer

Kwam onder ons wonen
Gods eigen zoon
Een Hemels kind
en toch zo gewoon

De Redder der wereld
lag in een stal
Dat was Zijn wieg
voor de Koning van 't heelal

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde zo teer’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.