KAN IK IETS DOEN ??!

Dichterbijblij

KAN IK
IETS
DOEN ??!

Zeker wel !!!
Uit Liefde
extra offerkracht !!!
De positieve verandering
in wonder bracht !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 22-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Niets doen, ledigheid, is nooit een zinnige optie; eigenlijk als bewijs dat je niet echt leeft of dat je geen strijdkracht bezit en gebruikt ! Er zijn ook "wijsgeren" die menen dat als je niet wilt lijden, je ook geen vreugde zou mogen hebben !! Tot die zeg ik: Laat de doden, de doden begraven ! Wij willen graag leven !! Draag en groei gestaag !

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘KAN IK IETS DOEN ??!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.