INLOGGEN
«»

Vertrouwen op Hem

Iemand die je kracht geeft
Iemand die voor je zorgt
Iemand die altijd leeft

Iemand die er voor jou is
Iemand om op te vertrouwen
Iemand die zich nooit vergist

Hij die altijd en overal jou ziet
Hij die jou bewaart
Hij die je kent: je blijdschap en verdriet

Het vertrouwen op Iemand die alles kan
Vertrouwen op Zijn Goddelijke handen
Vertrouwen op Hem, Hij die stierf, als een gehaatte man

Wanneer je zelf geen oplossing meer weet
Weet dan dat Hij alles bestuurd
Bid tot hem want weet, dat Hij jou niet vergeet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-10-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Vertrouwen op Hem’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.