Ik dank U voor Uw Zonlicht

Petra Groeneveld

Ik dank U voor Uw goedheid
en vrienden om mij heen.
Ik dank U Heer voor zoveel
U hoorde mijn gebeên.

Ik tel mijn zegeningen
die ik ontvangen mocht.
Ze zijn Heer niet te tellen
U heeft ze uitgezocht.

Ik dank U voor Uw zonlicht
Uw schepping en natuur.
O Heer ik ben zo dankbaar
Uw liefde is zo puur.

Ik dank U voor genade
Uw waarheid en Uw kracht.
Ik leef nu in Uw vrijheid
U heeft mijn leed verzacht.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik dank U voor Uw Zonlicht’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.