Zijn liefde voor ons

Lynn

Het is onze eigen schuld
Wij zijn van God weggegaan
Maar wat een liefde, wat een geduld
Na alles wat wij Hem hebben aangedaan

Hij stuurde Zijn Zoon
Om onze straf te dragen
Nu draagt Hij de gloriekroon
En bidt voor ons, alle dagen

Zie hoe Hij heeft geleden
Hoe Hij Zijn leven gaf
Hij heeft voor ons gestreden
En is opgestaan uit het graf

Wat een liefde voor ons
Dat verwonderd mij
Hij wilt jouw Vader zijn
Niemand is zoals Hij

De weg naar God is nu open
Jezus heeft de straf betaald
Je hoeft vergeving niet te kopen
Want de overwinning is al behaald

Juicht, want Hij leeft
Hij roept jou om te komen
Als je Hem jouw leven geeft
Zal Zijn liefde door jou stromen

Straks zijn er geen tranen meer
Er is dan nooit meer pijn
Dan geven wij Hem alle eer
En zullen nooit van Hem verlaten zijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lynn (Actief sinds: 10-05-2021)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zijn liefde voor ons’ van Lynn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.