Op weg

Gertjan van der Kraan

Op weg

Je mag op weg gaan
Maar wel achter Hem aan
Hem niet in de weg staan
Want Hij maakt ruim baan
Zodat je dan voortaan
Met een opgericht vaan
In Zijn wegen mag gaan
Om geen zijpad in te slaan
Dan zal je leven bestaan
Uit een gelovig voortgaan
Om uiteindelijk in te gaan
In een eeuwig bestaan
Waar niets kan vergaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op weg’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.