Zo dankbaar

Petra Groeneveld

Zo dankbaar voor vrienden met echte wijsheid
en inzicht
Hun verstand wordt verlicht
Liefde vanuit het hart word verricht
daarom zullen zij niet kwetsen raken en treffen
om de ander met een vertroebeld beeld te overtreffen
Ik ben wijs en ik ben goed ik mag kwetsen zoals ik vind zoals het moet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zo dankbaar’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.