STERVEN’S THERAPIE

Renate Boers

STERVEN’S THERAPIE

Waarom
heeft alles
z’n haast
maar wordt
‘t sterven
vertraagd...........

Zijn wij
met al ons
streven,
het doel
van het leven
vergeten...........

Waarom staat
sterven
zo bloot.............

En ligt alles
daarom heen
in de goot............

Zo sterven
we iedere dag
al een beetje
van angst.........

Terwijl sterven
toch VREDIG
moet gaan........



RENATE BOERS

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 12-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Renate Boers (Actief sinds: 03-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘STERVEN’S THERAPIE’ van Renate Boers zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.