laat mij

Peter Paul Doodkorte

laat mij
laat mij nu maar gaan
zoals vol de liefde was
was mij het leven goed

de overkant wacht mij
voor het eeuwig vervolg
dat mij herenigen zal
met ieder die ik verloor

dus dans en zing vooral
zwaai mij blijmoedig uit
aan de overkant immers
komen wij weer bij elkaar

laat mij dus
laat mij nu maar gaan
het is de hoogste tijd
mijn finale weg te gaan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Peter Paul Doodkorte (Actief sinds: 21-07-2015)

Informatie bij het gedicht

Verdicht voor afscheid van het leven | 10 januari 2024

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘laat mij’ van Peter Paul Doodkorte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.