VERLIEZEN (3) ??!

Dichterbijblij

VERLIEZEN (3) ??!

De moeheid pakt
haar biezen !!!

Voordelig ruilen
en daarover
nog te huilen !!!

Gedichten navigatie

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 23-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Door degeneratie van de zintuigen !! Een dier voelt en ziet veel meer !! Is ontspannen tot oneindigheid ! De mens is gedegenereerd en wantrouwt door kortzichtigheid !! Doet bitter weinig voor gezondheid en is kwaad op God !! Die heeft er een potje van gemaakt ! Christus' boodschap helemaal vergeten ? Bij wonderen, doorslapen en nog niet geloven !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘VERLIEZEN (3) ??!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.