Jouw talent

wil melker


jouw talent


jij hebt
de podia
niet nodig
om jouw talent
aan ons te
laten zien

voordat
jij er bent
heeft iedereen
je al gezien
gehoord en
is benieuwd

naar het
onbekende
stukje mens
dat zij bij jou
verrassend snel
naar boven brengt


wil melker
11/03/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 11-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jouw talent’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.